Waddesdon Stable

The horses will be very comfortable in the Waddesdon four stable complex! A central breezeway connects four loose boxes, double wash bay, feed room, and tack room that is equipped with a separate toilet & kitchenette, ensuring everything is close at hand when working with the horses.

The vaulted ceiling creates light and airy proportions, while the four stable boxes have shutters to let in lots of natural light, ventilation, and offer protection from the weather. The spacious boxes open out into post and rail yards. 

Large sliding barn doors at each end protect the building from the elements when required, and allow the stables to be opened up for additional lighting and airflow.

Feed Room By Harrison Lane
Stable by Harrison Lane
Vitafloor in Stable
Solarium in Harrison Lane stable